SAN MARINO GENT

SAN MARINO GENT San Marino - Pizzeria

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 114 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij San Marino Gent. Meer weten? Ontdek meer

20 jun 2022 om 7:43 ze waren later dan gepland .... maar was MEGA lekker
1 mei 2022 om 22:21 De pizza was lekker maar klein. Ik heb extra betaald voor salami maar zat niet op de pizza. Ook hebben we 1 uur en 30 minuten moeten wachten op 2 pizza’s. Jammer want de pizza was wel lekker.
2 jan 2022 om 19:39 Het eten was er lekker snel, maar wat ik kreeg was schokkend. Een 2 pizza's op kinderformaat met minimale ingrediënten... Voor 18 euro per stuk! En de pizza was ook nog eens alle kanten verbrand.
31 dec 2021 om 1:03 To be honest after waiting with no sign of a driver we called directly and collected the simple two pizza order! It was terrible! The last time we do this… the pizza base was burnt and hard and dry! Topping for 4 stagioni was unrecognisable!
23 dec 2021 om 17:10 Gevraagd om te leveren om 12u30 en perfect op tijd. Pizza's waren dan ook nog eens overheerlijk!
6 aug 2021 om 12:10 Langer als een uur moeten wachten op een middelmatige pizza
3 jul 2021 om 16:35 Heerlijk & perfect op tijd
26 jun 2021 om 21:46 È come un angelo che fa pipì sulla tua lingua. Che buona pizza! (Calabrese)
21 jun 2021 om 9:03 beetje laat gearriveerd maar heel lekker
2 apr 2021 om 15:45 Nog altijd een van de beste in Gent. Alleen was de pizzakorst en bodem helaas wat verkoold deze keer. En dat proefde je.
14 mrt 2021 om 22:10 4 pizza's besteld, slechts 3 aangekomen waarvan 1 andere dan besteld. 2 andere zouden nog geleverd worden, maar dit is niet gebeurd.
6 feb 2021 om 12:19 Nog steeds uitstekende Italiaanse pizza zoals vroeger wanneer we deze ter plekke gingen eten. Geen Amerikaanse - cheesy dikke bodem - brol. Een foutje in de bestelling van hunnentwege werd direct rechtgezet. Goede service! Dank ook aan Bassem.